Menu

Adidas Falcon Multi

Adidas Falcon Multi Danmark

Find hele udvalget af Adidas Falcon Multi, Denmarks biggest selection of sneakers. OP TIL 60% OFF

Sri Lankas præsident, Maithripala Sirisena, har tirsdag med øjeblikkelig virkning ophævet et forbud mod sociale medier, som blev indført i landet efter et omfattende angreb påskemorgen søndag 21, april, Det oplyser regeringen i en udtalelse, Over 250 mennesker blev dræbt, da fire hoteller og tre adidas falcon multi kirker blev sprængt i luften i det sydasiatiske land, Heriblandt tre danske børn af Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsen, Umiddelbart efter blev der indført et landsdækkende forbud mod sociale medier som Facebook, Youtube og WhatsApp, Det skete for at forhindre deling af rygter og forkerte informationer..

I forbindelse med ophævelsen adidas falcon multi af forbuddet beder regeringen det srilankanske folk om at "opføre sig på en ansvarlig måde", Tirsdagens beslutning kommer, dagen efter at lederen af den militante gruppe Islamisk Stat, Abu Bakr al-Baghdadi, angiveligt viste sig i en videooptagelse for første gang i fem år, I videoen, der blev udgivet af gruppen selv, sagde lederen, at angrebet i Sri Lanka var "en del af en hævn", der venter Vesten, Islamisk Stat har taget skylden for angrebet i Sri Lanka, På en video optaget umiddelbart inden angrebet sværger en række formodede gerningsmænd desuden troskab til Abu Bakr al-Baghdadi..

Blandt dem er Zahran Hashim, der mistænkes for at være hjernen bag angrebene, Han døde, da han sprængte sig selv i luften på Shangri-La-hotellet i Sri Lankas største by, Colombo, Det samlede dødstal efter angrebet lyder på 253 dræbte, Ifølge srilankanske myndigheder er 42 af dem adidas falcon multi udlændinge, Heriblandt 11 fra Indien, seks fra Storbritannien, fire fra Kina og tre fra Danmark..

I snart et år har London kunnet bryste sig af at have afholdt verdens største One Mile-løb med 8040 tilmeldte. Men nu har kronprins Frederik og danskerne slået det britiske Vitality Westminster-løb med mere end dobbelt så mange tilmeldte i hovedstaden. 17.021 danskere har nemlig allerede meldt sig til at løbe 1,6 kilometer i hovedstaden (One Mile, red.), når årets Royal Run bliver afholdt 10. juni 2019. Folkene bag løbet, foreningen Bevæg Dig For Livet, er både begejstrede, men også meget overraskede over tilslutningen.

Beslutningen om at lave en One adidas falcon multi Mile-distance blev nemlig taget med rystende hænder, da løbet første gang blev afholdt i 2018 i forbindelse med kronprins Frederiks 50-årsfødselsdag, De fleste motionsløb er nemlig på fem, ti eller flere kilometer, Men både kronprinsen og Idrætsorganisationerne ønskede at give alle danskere mulighed for at fejre fødselsdag med kronprinsen, - Det var måske et lidt stort krav at bede folk om at løbe fem eller ti kilometer for at være med til fødselsdagen, Derfor sænkede vi barren til One Mile, men vi var faktisk bange for, om der overhovedet var nogen, der ville tilmelde sig den distance, siger Jakob Larsen, der er direktør i Dansk Atletik Forbund og Bevæg Dig For Livet, der står bag Royal Run..

Da kronprins Frederik og Idrætsvisionen Bevæg Dig For Livet fandt på ideen til Royal Run i 2018, var deres mål at få en masse førstegangsløbere til at hoppe i træningstøjet og komme med ud på en løbetur. I dag kan de se på tallene, at det lykkedes. En tredjedel af de tilmeldte til årets Royal Run er førstegangsløbere. Det er meget atypisk for motionsløb, fortæller Jakob Larsen. - Det er helt uden fortilfælde også i andre lande; det havde vi ikke i vores vildeste fantasi kunnet forestille os, siger han.

Men det store antal førstegangsløbere er ikke det eneste, der er atypisk ved Royal Run, Omkring 60 procent af de tilmeldte er kvinder, Kønsfordelingen ved motionsløb er oftest omvendt, Det store antal kvinder kan blandt andet tilskrives One Mile-distancen, hvor mange familier vælger at stille op, vurderer Jakob Larsen, Man kan både løbe distancerne One Mile, fem og ti kilometer til Royal Run, Indtil videre har 75.000 tilmeldt adidas falcon multi sig de forskellige distancer, og ti-kilometer-ruten i København og Frederiksberg er allerede udsolgt, Dermed er løbet blandt Danmarkshistoriens største løb..

Royal Run skydes i gang allerede 1, juni på Færøerne, Og 10, juni afholdes løbet i byerne Aarhus, Aalborg, København/Frederiksberg og på Bornholm, Kronprins Frederik løber i byerne Aarhus og København, mens kronprinsesse Mary løber fem kilometer i Aalborg, adidas falcon multi Du kan tilmelde dig Royal Run her..Seneste