Menu

Brød, grød og korn fra Samvirke

Korn er kommet til ære og værdighed i det nye, nordiske køkken, og det er velfortjent. Korn og især fuldkorn er en næringsrig fødevare, der kan varieres i det uendelige.

Bogen indeholder bl.a. opskrifter som byggrød med luftigt lakridssmør og rugotto med urter og friske asparges.

Hver bog i Mad fra Samvirke indeholder 30 opskrifter. Hertil kommer praktiske tips til håndtering af råvarerne og oplysning om deres placering i kostpyramiden.

Opskrifterne er rigt illustreret med fotos og tegninger af Mia Irene Kristensen og Christel Frydkjær.

  • Brød, grød og korn fra Samvirke
  • Af Mia Irene Kristensen
  • Udgivelse: 21. juli 2014
  • Indgår i serien 'Mad fra Samvirke'
  • Indbundet
  • Grafisk design: Christel Frydkjær
  • Sidetal: 88
  • ISBN: 978-87-92894-52-6
  • Udgave/oplag: 1/1
Udsolgt